Ние го покриваме целиот животен циклус на вашиот проект, од стратегија до имплементација и пуштање во функција.

ЕЛЕКТРА ГРУП ДООЕЛ е компанија која со својата посветеност и професионалност кон клиентите, стекна репутација за компанија која нуди професионални и иновативни решенија.

Нашите услуги

Софтвер

На нашите клиенти им нудиме разработување на функционални и флексибилни софтверски решенија, кои се создадени специјално, за да им одговорат на специфичните потреби на секоја компанија.

Хардвер

Ние работиме со некои од најголемите ИТ дистрибутивни компании низ целиот свет. Благодарение на бизнис принципите за квалитетни услуги, развивме лојалност кон нашите партнери и клиенти.

Електроника

Нашиот пристап е прилично едноставен, да обезбедиме најквалитетни решенија од областа на ниската и високата струја. Ние нудиме решенија во сверата на: обновнливите извори, паметен дом, контрола на пристап, евиденција на работно време, променлива сигнализација, семфорски уреди, паркинг системи, итн.

Телеком

Ние нудиме квалитетни телекомуникациски услуги со нашата репутација за професионални и квалитетни телекомуникациски инсталации можете да бидете сигурни дека сте во сигурни раце. Нашите решенија вклучуваат жичани, безжични мрежи, IP телефонија, безбедносни системи и т.н.

Што кажуваат за нас

orce-testimonial
Бевме воодушевени од услугата на Електра Груп. Тие брзо реагираа на предлозите што ги дадовме и имавме добро искуство со нивниот стручен тим за хардвер и софтвер што овозможи брзо и ефикасно завршување на проектот.

СУГСГ „Орце Николов“ - Скопје
globalnet-testimonial
Нашето партнерство со Електра Груп функционира одлично со тоа што тие се многу отворени, соработуваат и го споделуваат своето искуство добро или лошо, можеме да го споделиме зедничкото искуство и да го подобриме производот заедно. Може да се каже дека ова е двонасочно партнерство.
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје

Нашите партнери

Се радуваме што можеме да работиме со многу партнери од различни индустрии. Некои од овие брендови вклучуваат вклучуваат: