Ние работиме со некои од најголемите ИТ дистрибутивни компании низ целиот свет.

Благодарение на бизнис принципите и политиката за квалитетни услуги, развивме лојалност кон нашите партнери и клиенти, професионализмот и континуираната работа се основата на нашиот успех.

Нашите решенија

computers
Компјутери

Работејќи со реномирани брендови им нудиме на нашите клиенти широк спектар за избор на компјутерска опрема. Без разлика дали тоа ќе бидат лаптопи, десктоп компјутери, работни станици или додатоци и аксесоари.

server
Сервери

Управувајте го вашиот бизнис напред со сервер кој одговара на вашите потреби. Намалување на трошоците и сложеноста со инвестирање во систем кој се справува со денешниот обем на работа и се проширува за да се прилагоди на идниот раст.

consumer
Потрошувачка електроника

Подобрете го вашето слободно време и работно време со избирање на неколку внимателно одбрани производи, како паметни телефони, таблети, слушалки, телевизори, аудио системи или други паметни уреди.

digital-signage
Дигитални реклами

Нашето решение за дигитални реклами вклучува ЛЕД рекламни дисплеи за внатрешна и надворешна употреба, видео ѕидови, интерактивни реклами на допир. Сите уреди го вклучуваат нашето софтверско решение за централно менаџирање со рекламите.

board
Интерактивни табли

Зголемете ја продуктивноста со користење на нашите интерактивни табли во вашата сала за состаноци или училница. Сите интерактивни табли вклучуваат софтверски пакет со корисни алатки и комплетна поддршка.

repair
Сервис и одржување

Нашиoт висококвалификуван тим од специјалисти ќе се погрижи за поправката на вашите уреди ефективно и на време. Со долгогодишно искуство и постојана едукација во согласност со растот и развојот на технологиите, ние сме способни да ги решиме и најсложените проблеми.

Брендови со кои работиме

Веќе неколку години нудиме IT производи од реномирани светски брендови. Секогаш најнови и конкурентни модели кои одговараат на потребите на пазарот.

Контактирајте го нашиот продажен тим и побарајте ја својата понуда.

Ова се некои од брендовите со кои активно соработуваме:

microsoft
lenovo
dell
acer
philips
motorola
lexmark
msi
wd
mi
Amazfit
ugreen