Ние го покриваме целиот животен циклус на ИТ услуги, од стратегија до имплементација и пуштање во функција.

Нашата урамнотежена комбинација на врвна технологија и докажани стандарди гарантира безбедност на инвестициите, од големи проекти до иновативни StartUp компании. Нашите вработени имаат една заедничка цел: да им помогнеме на нашите клиенти да ги постигнат своите дигитални деловни цели.

 
0 +
години заедничко искуство
 
 
0 +
задоволни клиенти
 
 
0 +
успешни проекти
 

Нашата мисија

ЕЛЕКТРА ГРУП ДООЕЛ е компанија за решенија која соработува со локални и меѓународни брендови од различни индустрии. Компанија со големо искуство во софтверски, хардверски и телекомуникациски иновативни решенија.

Зошто да работите со нас?

01:

Се гордееме со нашиот проактивен пристап и способноста да понудиме иновативни решенија.

02:

Ние работиме со нашите клиенти како еден тим, помагајќи да се одреди стратешка и тактичка насока.

03:

Имаме докажано искуство за доставување на иновативни, успешни ИТ решенија во рамките на временската рамка.

04:

Ние страсно веруваме во она што го правиме, но никогаш не забораваме да се забавуваме додека го правиме тоа.

05:

Растечката листа на клиенти во низа индустриски сектори е доказ за нашите способности.

06:

Нудиме рамнотежа помеѓу цената и квалитетот.

Нашата палета на услуги

Нашата услуга секогаш ги вклучува сите фази од проектирање до изведба и пуштање во функција.

Софтвер

Нудиме моќни веб, cloud и мобилни решенија, користејќи ги најновите технологии.

Хардвер

Во соработка со нашите врвни партнери продаваме и имплементираме хардверски решенија, кои ќе ја оптимизираат работата на вашата компанија.

Електроника

Нашиот искусен тим од електричари и инженери е секогаш спремен да го реши вашиот проблем и да ја направи вашата визија реалност.

Телекомуникации

Нашите услуги во областа на телекомуникациите вклучуваат: жичани и безжични мрежни технологии, безбедносни системи како контрола на пристап и видео камери, IP телефонија, GPS системи. Користејќи уреди произведени од врвни и докажани брендови.