Бидете дел од ЕЛЕКТРА фамилијата

Аплицирајте на некое од нашите отворени огласи за работни места:

Електро-инженер

Локација:
Скопје
Број на отворени позиции:
1

Административен асистент

Локација:
Скопје
Број на отворени позиции:
1

Електро-техничар во тимот за одржување

Локација:
Скопје
Број на отворени позиции:
2

Пријава на кандидати за работа