Нашите услуги

Жичани мрежи

ЕЛЕКТРА нуди бакарни и оптички жичани мрежни решенија кои ги намалуваат протоколите за комуникација, олеснувајќи ја интероперабилноста на системот и уредот, како и подобрено внатрешно и надворешно управување со податоците во вашата компанија.

Безжични мрежи

Безжичните мрежи им овозможуваат на корисниците на мобилни уреди да пристапат до информации во реално време за да можат да се шетаат низ просторот на вашата компанија без да се исклучат од мрежата. Запознајте се нашите решенија според најмодерни протоколи и стандарди.

IP телефонија (VoIP)

Модернизирајте ја застарената фиксната телефонија во вашата компанија. Спроведете VoIP (Voice over Internet Protocol) систем во вашата компанија и јавувајте се на сите преку најмодерните мрежни стандари.

Безбедносни системи

Еден од најдобрите начини за заштита на вашиот дом и бизнис е имплементација на безбедносен систем. Студиите покажаа дека име многу помала веројатност да сте жртва на провална кражба ако имате инсталиран алармен систем. ЕЛЕКТРА ќе инсталира алармни системи кои вклучуваат заштита на сите надворешни врати и можните точки за влез во прозорецот до вашиот дом или деловен простор.

Видео камери

Нашите системи за видео надзор може да ги следат и снимаат настаните на вашиот имот. Проверете го вашиот видео надзор од вашиот паметен телефон, таблет или кој било компјутер. Да знаете што се случува на вашиот имот преку видео мониторинг е уште еден начин да ја зголемите безбедноста и да ги заштитите вашите инвестиции и вашите вработени.

GPS системи

Ако имате потреба од зголемена ефикасност и намалени трошоци на вашата флота на возила, вие сте на вистинското место. Следете ја вашата флота на возила, мобилни уреди и се што може да се движи.

Датацентри

Дата центар претставува простор кој се користи за сместување на компјутерски системи и придружни компоненти, како што се телекомуникациски уреди и системи за складирање податоци. Дата центрите обично вклучуваат редундантни или резервни компоненти и инфраструктура за напојување, врски за комуникација со податоци, контроли за животна средина (климатизација и заштита од пожар), како и други безбедносни уреди.

Проектирање

Нашата компанија ги користи најновте CAD (компјутерски потпомогнат дизајн) софтвери за да се обезбеди најголема прецизност и точност. Едноставно кажано, нашата работа не е завршена сè додека не сте комплетно задоволни од нашите услуги.

Нашите вредности

Нашата мисија е прилично едноставна, да обезбедиме најквалитетни телекомуникациски услуги и да ја задржиме нашата репутација за професионални и квалитетни телекомуникациски инсталации.

Високи стандарди

Јасно е дека кога се занимавате со телекомуникациски решенија, во секое време мора да бидат применеите највисоките стандарди. Нашите електричари се обучени и се води грижа за да се обезбеди услуга по сите највисоки стандарди.

Професионален тим

Нашите вработени имаат искуство од повеќе од 20 години во областа на телекомуникацијата. Тоа е признание дека нашиот тим е најважен за нашиот успех со нови и постојни клиенти.

Креативни решенија

Доста често мора да размислуваме „надвор од кутијата“ и да им обезбедиме решенија на нашите клиенти кои бараат „нешто поразлично“ што ќе го направи проектот уникатен, изнаоѓањето на вистинското решение е дел од она што го правиме.

Брендови со кои работиме

Веќе неколку години нудиме телекомуникациски производи од реномирани светски брендови. Секогаш најнови и конкурентни модели кои одговараат на потребите на пазарот.

Контактирајте го нашиот продажен тим и побарајте ја својата понуда.

Ова се некои од брендовите со кои активно соработуваме:

ui
cisco
teltonika
dlink
planet
bkt
grandstream
dahua
satel