Нашите услуги

Обновливи извори

Обновлива енергија се добива од природни извори, како сончева светлина, ветар, дожд, водени бранови и геотермална енергија, кои се обновливи. Нашите решенија во оваа област ви помагаат да ги намалите вашите трошоци за електрична енергија, да го намалите вашиот јаглероден отпечаток и да помогнете на животната средина.

studer
ecosun

Паметен дом

Надвор врне, а Вие се прашувате дали го затворивте прозорецот? Се брзавте за на работа и не сте сигурни дали сте ја исклучиле пеглата? Сакате да следите што прават Вашите деца кога се сами дома или си играат во соседната соба? Изберете го нашето Smart Home решение и олеснете си го Вашето секојдневие!

hue
tuya
gledopto
sonoff
eml

Контрола на пристап

Нашите напредени системи за контрола на пристап ви овозможува да проверите, контролирате и снимате настани, како на пример, кој влегува во вашата зграда или влегува во просторија и во кое време влегол.

roger
ui

Евиденција на работно време

Нашите системи за контрола на работно време се користат за следење кога вработените започнуваат и престануваат да работат. Му овозможуваат на работодавачот да ги следи работните часови на своите вработени, доцните пристигнувања, раните поаѓања, времето на одмори и отсуството.

roger

Променлива сигнализација

Знак со променлива порака, често скратен VMS, CMS или DMS е електронски сообраќаен знак кој често се користи на патиштата за да им даде на патниците информации за специјални настани. Нашите решенија нудат комплетна cloud контрола на VMS-ите.

elcombgd-logo
q-free

Семфорски уреди

KSS-1.2 е електронски микро-процесорски уред заснован на напредени концепти и современа технологија. Неговата главна намена е контрола и управување со сите компоненти на модерните и комплексни семафорски раскрсници.

elcombgd-logo

Паркинг системи

Паркирањето на улиците и на паркинзите никогаш не било полесно. Заштедете време и трошоци со помош на нашите модерни системи за плаќање и приспособени решенија за паркирање.

q-free

Тежина и броење во движење

Соберете податоци за користењето на патиштата без да го нарушите протокот на сообраќај за да ја следите и спроведете фер и одржливата употреба.

q-free

Инсталации

Ние ги покриваме сите типови електрични, аудио/видео и мрежни инсталации. Вклучувајќи проектирање, инсталација, тестирање и поддршка на нашите индустриски, комерцијални и домашни клиенти.

Проектирање

Нашата компанија ги користи најновте CAD (компјутерски потпомогнат дизајн) софтвери за да се обезбеди најголема прецизност и точност. Едноставно кажано, нашата работа не е завршена сè додека не сте комплетно задоволни од нашите услуги.

Нашите вредности

Нашата мисија е прилично едноставна, да обезбедиме најквалитетни електрични услуги и да ја задржиме нашата репутација за професионални и квалитетни електрични инсталации.

Високи стандарди

Јасно е дека кога се занимавате со електрични решенија, во секое време мора да бидат применеите највисоките стандарди. Нашите електричари се обучени и се води грижа за да се обезбеди услуга по сите највисоки стандарди.

Професионален тим

Нашите вработени имаат искуство од повеќе од 20 години во областа на електричните инсталации. Тоа е признание дека нашиот тим е најважен за нашиот успех со нови и постојни клиенти.

Креативни решенија

Доста често мора да размислуваме „надвор од кутијата“ и да им обезбедиме решенија на нашите клиенти кои бараат „нешто поразлично“ што ќе го направи проектот уникатен, изнаоѓањето на вистинското решение е дел од она што го правиме.